Fructele in sarcina

12313840_1005924702784240_2875174071837044621_nFructele reprezinta o sursa bogata de vitamine si minerale vitale.

Cu toate acestea, exista anumite fructe care, desi sunt benefice pentru sanatate în general, trebuie evitate în timpul sarcinii. Este lamaia verde unul dintre ele? Este sucul de lamai verzi benefic pe parcursul  sarcinii?

Consumul sucului de lamaie verde în timpul sarcinii este considerat sigur de catre medici si nu au fost raportate efecte secundare. De fapt, acest suc delicios ofera beneficii suplimentare p…entru sanatate pe parcursul  sarcinii:

Femeile insarcinate sufera de deficit de vitamina C. Citricele, precum lamaile verzi sunt surse excelente de vitamina C. De aici, consumul regulat de suc de lamaie poate furniza organismului o doza suplimentara de vitamina C, reducand cerinta de suplimente de vitamine.

Constipatia si indigestia reprezinta o parte integranta a sarcinii. Fiind un stimulent de ficat, sucul de lamaie controleaza miscarile colonului iritabil, prevenind astfel, constipatia si diareea.

Consumul regulat de suc de lamaie, pe langa faptul ca vindeca indigestia, asigura si o hidratare corespunzatoare. Sucul de lamai verzi este un puternic antioxidant. Acesta actioneaza ca un detergent care curata organismul de toxine.

Sucul de lamai verzi cu siguranta te va proteja de raceli sau alte infectii.

Sarcina este un lucru, iar nastere este ceva diferit. Cele mai multe femei se tem de actul nasterii. Sucul de lamaie amestecat cu miere poate face minuni in ceea ce priveste travaliul. Acest amestec trebuie consumat din a cincea luna de sarcina pana la nastere.

Comments are closed