Igiena intima feminina

10157391_695191953857518_427582620_a

Igiena intima feminina ramane inca o tema tabu, in ciuda importantei majore pe care aceasta o are in ingrijirea si sanatatea oricarei femei. Mai mult, lipsa de informare in legatura cu acest obicei zilnic poate cauza grave probleme de sanatate si poate influenta in mod serios viaţa de cuplu.

Tocmai de aceea, stabilirea unor direcţii clare pentru îngrijirea intimă este la fel de importantă ca demitizarea unor sfaturi preluate din surse nesigure şi de obicei prin viu grai.

Cunoaşterea propriului corp precum şi informarea corectă constituie paşi importanţi în asigurarea unei igiene intime corespunzătoare. Este important de ţinut minte faptul că fiecare femeie are un tipar propriu de îngrijire ce depinde de modul în care propriul corp funcţionează, de stilul de viaţă, dar şi de produsele pe care aceasta le foloseşte.

Pentru mai multe informatii despre igiena intima feminina, cat si recomandarile in aceasta privinta, va invit sa cititi articolul:http://www.ropharma-healthcare.ro/article/89-mituri-despre-igiena-intim-ce-este-corect-i-ce-nu

Comments are closed